CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Zábavný program v GINO PARADISE Bešeňová

27. července 2015

Jak už jste zvyklí, i letos vám aquapark v Bešeňové přináší nálož zábavných akcí pro širokou veřejnost. Na své si letos přijdou milovníci moderní hudby, folkloru i sportovní nadšenci.

1.8.2015 – FASHION SHOW
Dobra Míčka Škvaridlová a značka Carpe DM se představí s novou kolekcí moderních a nadčasových odevů. Oblečení nejen pro mladou generaci vám představí modelky Agána Hanychová, Aneta Vignerová, Gábina Kratochvílová a další.

7.8.-8.8.2015 – EXTREME SPORTS
Své umění na U rampě vám předvedou ti nejlepší extrémní jezdci na Slovensku. Během celé akce budou probíhat zábavné soutěže, autogramiáda a interaktivní workshopy během kterých budete mít možnost si adrenalinovou jízdu sami vyzkoušet.

15.8.2015 – LIDOVÉ TRADICE A ZVYKY
Připraveny jsou ukázky tvorby lidových souborů a lidových řemeslníků. V rámci akce si budete moci sami vyzkoušet jaké je to stát se lidovým umělcem vytvořit originální umělecké dílo. Celá akce bude zakončena lidovou tancovačkou.

22.8.2015 – HIP HOP JAM
Hip hop párty rozjedou v areálu aquaparku Bešeňová takové hvězdy jako je Majk Spirit, 4D a Moje Řeč. Desky na palce bude roztáčet profesionální DJ. Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci zúčastnit se!

Související oblasti

  • Liptov foto Liptov - Turistické srdce Slovenska — bohatě obdařená dolina mezi Velkou a Malou Fatrou a Nízkými Tatrami.